Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

CICCADA, The Finest Of Miracles, 23/5/15



  CICCADA.....το συγκρότημα που θέλει να δουλεύουν όλα "ρολόι"!!!
Από το πρωί του Σαββάτου βρίσκονταν στο χώρο μας για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.Τα πάντα στήθηκαν με ακρίβεια και ο ήχος τους το βράδυ ήταν καταπληκτικός!!!
 Οι κλασικότροπες συνθέσεις και οι prog folk-rock μελωδίες της καινούργιας πολυαναμενόμενης δουλειάς τους πλημμύρισαν τη σκηνή και μας μετέφεραν με έναν μαγικό τρόπο στην αναζήτηση και ανακάλυψη μιας μουσικής απίστευτης εμπειρίας του The finest of miracles!!!!!
 Oι Ciccada,ανήσυχοι δημιουργοί,με δίχως βιασύνη και με συνέπεια,σεβασμό κι αγάπη στο είδος που υπηρετούν,κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα δεύτερο διαμάντι,που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο στον ελληνικό μουσικό χώρο,αλλά και στο εξωτερικό!!!
 Ήταν συγκλονιστικοί και γι' αυτό οι επευφημίες ήταν ανάλογες από όλους!!
Ανάμεσα σε όσους παραβρέθηκαν ήταν και αρκετοί μουσικοί που δεν παρέλειψαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους,όπως ο Γ.Μακρής (Zoolixo λίγο),Ηρακλής Τριανταφυλλίδης & Λερναία Ύδρα, Ν.Κίσσονας(Methexis), Άγγελος & Δημήτρης(Sky Valley),Τάκης Μακρής και Jurassic Band,Δ.Χιώτης (STROVILI), Γ.Παγίδας( Verbal Delirium), Σούλης Σισμανογλου(ΜΑΣΙΦ).
 Καλό ταξίδι CICCADA στο δίσκο σας!!!Έχετε ήδη ξεπεράσει τα σύνορά μας και σας ευχόμαστε να γευτείτε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες....,γιατί το αξίζετε!!!!